Novosti / Hrvatska

za ne povjerovati

Apsurd na Žnjanu: ilegalni kafići Gradu duguju bogatstvo, a dug nekih kafića popeo se na 233.000 kuna

Apsurd na Žnjanu: ilegalni kafići Gradu duguju bogatstvo, a dug nekih kafića popeo se na  233.000 kuna
PIXSELL

U 27 objekata koji su na listi za rušenje Ministarstva graditeljstva i dalje se toče hladna pića i mijese pizze, da ne govorimo o epidemiji ležaljki koja se proširila plažama

Kao što je več poznato na Žnjanu vlada opći kaos, jer tamošnji ugostitelji za prošlu godinu Gradu na ime koncesijskih odobrenja duguju više od milijun kuna, piše Slobodna Dalmacija.

Ne samo da ove sezone svi rade potpuno nelegalno, jer nova odobrenja uopće nisu razmatrana zbog krize vlasti u prvom "polugodištu", iz službenih podataka koji su vrijedili sredinom srpnja, jasno je da gradskoj blagajni još uvijek nisu podmirene ni propisane naknade iz ugovora s ugostiteljima za ljeto 2016. godine. Tako jedan kafić čak ima dug od  233.000 kune, a ni drugi ne duguju manje. 

"Grad ove godine nije izdavao koncesijska odobrenja na prostoru žnjanskog platoa i neće ih izdavati dok se ne izmijeni važeći Detaljni plan uređenja (DPU) područja Trstenik – Radoševac, koji obuhvaća i tu zonu", komentirali su iz Banovine ilegalno djelovanje svih ugostitelja, a u 27 objekata koji su na listi za rušenje Ministarstva graditeljstva i dalje se toče hladna pića i mijese pizze, da ne govorimo o epidemiji ležaljki koja se proširila plažama, piše Slobodna Dalmacija.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!