Euro 2012 / Vijesti

HOROR U DONJECKU

U par sekundi osramotili sudačku profesiju

U par sekundi osramotili sudačku profesiju
YouTube

Srbin u ukrajinskim redovima Marko Dević je puknuo prema golu Gordog Albiona, Hart je obranio njegov udarac, ali lopta je u visokom luku krenula prema vratima. John Terry uspio je loptu izbaciti, ali snimka cijele akcije pokazala je kako je lopta ipak prešla gol crtu.

Milijunima Ukrajinaca ime Viktora Kassaija u utorak je bilo na usnama. Sudomaćini Eura mađarskog suca optužuju za ispadanje s prvenstva zbog nepriznatog gola u 63. minuti utakmice s Engleskom.

Srbin u ukrajinskim redovima Marko Dević tada je, naime, puknuo prema golu Gordog Albiona, Joe Hart je obranio njegov udarac, ali lopta je u visokom luku krenula prema vratima. John Terry uspio je loptu izbaciti, ali snimka cijele akcije pokazala je kako je lopta ipak prešla gol crtu. Bijesu Ukrajinaca nije bilo kraja.

Mađarska sudačka postava neugodnosti uzrokovane nepriznatim golom mogla je izbjeći da je na samom početku ukrajinske akcije dosudila zaleđe Milevskog. Ovako su u samo nekoliko sekundi dva puta osramotili sudačku profesiju.

Reci što misliš!